Ga naar de inhoud

Vandaag is de verhuur gestart van 21 appartementen in het nieuwbouwproject Oostvogel in Gouda-Oost. Aan de noordrand van Gouda-Oost is de bouw van de projecten Oostvogel en Van Heuven Goedhart druk gaande. Het project Oostvogel gaat als eerste de verhuur in. Het complex bevat 31 sociale huurappartementen en heeft de naam ‘Zilverreiger’ gekregen. De 21 appartementen bestaan uit 2-kamerappartementen (6 appartementen) en 3-kamerappartementen (15 appartementen) verdeeld over 5 woonlagen met een oppervlakte tussen 46 - 74 m2. De netto huurprijs ligt tussen € 647,19 en € 808,06.

Gouda UP
Leuk aan dit project is dat Woongroep Gouda Up, een wooninitiatief voor jongvolwassenen van 18-35 jaar met een beperking, de overige 10 appartementen huurt. ​​​​​​​De woningen worden met verschillende huurprijzen, oppervlakte en toewijzingsvoorwaarden aangeboden en daarom in vier verschillende clusteradvertenties op Woningnet aangeboden.

Planning
De advertenties lopen nog tot en met zondag 6 augustus a.s. en de sleuteloverdracht aan de nieuwe huurders is eind november 2023 naar verwachting.

Wil je meer weten over dit project? Alle informatie is terug te vinden op onze projectenwebsite: Gouda Oost | Oostvogel en Van Heuven Goedhartsingel | Woonpartners Midden-Holland (woonpartners-mh.nl)