Ga naar de inhoud
Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar personeelszaken@woonpartners-mh.nl!

Betaalbare woningen bouwen, beheren en onderhouden. Op de eerste plaats voor wie niet zelf in de woonbehoefte kan voorzien. Investeren in duurzaamheid en energiebesparende maatregelen. Leefbaarheidsinitiatieven ontplooien. Oude wijken vernieuwen. Een prettige en veilige leefomgeving creëren.

Dat is waar ons team van circa 100 medewerkers zich dagelijks mee bezighoudt. Wil je hieraan graag actief bijdragen? Er wordt bij Woonpartners hard gewerkt in een plezierige en informele werksfeer.  Help je ons om onze doelen te bereiken, dan kun je rekenen op goede en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Bij Woonpartners is er veel ruimte om je verder te ontwikkelen. Om met elkaar onze ambities waar te kunnen maken, hebben we collega's nodig die besluitvaardig zijn en initiatief nemen. Mensen die zich bewust zijn van hun omgeving, bedrijfsmatig kunnen werken en beschikken over inlevingsvermogen.

Spreekt werken in de volkshuisvesting bij een ambitieuze corporatie je aan? Kijk dan bij de vacatures naar de mogelijkheden voor een passende functie. 

Ben je geïnteresseerd in een stage of een leerwerkplek bij onze organisatie? Lees dan verder op de stagepagina.