Ik zoek

U zoekt een huurwoning in Gouda, Waddinxveen, Boskoop of Zuidplas. Woonpartners Midden-Holland heeft sociale huurwoningen in deze regio. Ook bieden wij regelmatig woningen in de vrije sector of verkoop aan.

Sociale huurwoningen

Een sociale huurwoning heeft een huur tot en met € 752,33 (prijspeil 2021). De beschikbare woningen in de regio Midden-Holland staan op de website van WoningNet. Als u wilt reageren, heeft u eerst een account nodig. De inschrijving kunt u op de website van WoningNet regelen. Ook andere corporaties uit de regio bieden op WoningNet hun huurwoningen aan.

 

Vrije sector

Is uw inkomen te hoog voor een sociale huurwoning? Wij bieden ook huurwoningen aan die duurder zijn, maar in dat geval voor u nog wel betaalbaar. Bekijk meer over onze woningen in de vrije sector en bekijk direct het aanbod.

 

Parkeerplaats en garage

Wij bieden in Gouda en Waddinxveen in diverse wijken parkeerplaatsen en garages aan. Meer informatie leest u hier

 

Bedrijfsruimte

Naast huurwoningen bieden wij ook bedrijfsruimte aan. Lees meer over de zakelijke mogelijkheden.

 

Koopwoning

Soms verkopen we onze huurwoningen. Klik hier voor meer informatie.

 

Veelgestelde vragen

U kunt de meest recente huurvoorwaarden vinden op onze pagina met folders en brochures.

Woonpartners Midden-Holland is een woningcorporatie actief in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Wij hanteren als motto "Thuis in wonen". Als woningcorporatie zijn wij immers mede verantwoordelijk voor het woonplezier van vele klanten.