Ga naar de inhoud

De verhuur is gestart van het nieuwbouwproject Gouwe Kanaalzone in Gouda. Woonpartners Midden-Holland stelt 38 sociale huurappartementen beschikbaar in de woontoren De Gouwe. De woningen bestaan uit 3-kamerwoningen en één 2-kamerappartement.

Over het project
Het nieuwbouwproject ligt in de wijk De Korte Akkeren in Gouda, op de voormalige schoollocatie Prof. J.H. Gunningschool voor Mavo. Op de hoek van de Koningin Wilheminaweg en de Rotterdamseweg in Gouda. Het project Gouwe Kanaalzone, complex ‘De Gouwe’, met 38 sociale huurappartementen is verdeeld over 9 verdiepingen, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de polder of de wijk Korte Akkeren.

De 38 appartementen hebben een netto huurprijs tussen € 647,19 en € 808,06. Deze woningen worden met verschillende huurprijzen, oppervlakten en toewijzingsvoorwaarden aangeboden. De 29 appartementen in het complex in de andere toren worden door Mozaïek Wonen verhuurd.

Duurzaamheid
De huurappartementen zijn energiezuinig en ook gasloos.

Planning
Tot en met 6 juli kunnen kandidaten reageren. De verwachte oplevering vindt plaats in september 2023.

Wil je meer weten over dit project? Alle informatie is terug te vinden op onze website Gouda I Gouwe Kanaalzone | Woonpartners Midden-Holland (woonpartners-mh.nl)

Ben je geïnteresseerd om hier te komen wonen? Dan kun je reageren via Woningnet.