Ga naar de inhoud

Vandaag 8 november is het zover! WoningNet is live met een nieuwe website. De naam is Mijn DĀK. De naam van de nieuwe website voor de regio Midden-Holland is middenholland.mijndak.nl De uitrol van de nieuwe website verloopt gefaseerd. Steeds meer website bezoekers van WoningNet krijgen een verwijzing naar de nieuwe website.

Inloggegevens blijven hetzelfde

De inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) van de woningzoekende veranderen niet. De persoonlijke gegevens gaan allemaal gewoon mee en de woonwensen en het aanbod blijft hetzelfde. De content (inhoud van de tekst) van de huidige website is ook allemaal meegenomen en herschreven op B1-niveau en het wordt op een betere manier gepresenteerd. Gebruikt u de DAK app al? Dan is de nieuwe website voor u herkenbaar. De nieuwe website lijkt namelijk heel erg op die van de DAK app.

Gefaseerd
De uitrol van de nieuwe website verloopt gefaseerd. Bij de livegang, vanaf 8 november, krijgt eerst een deel van de websitebezoekers een banner te zien met een verwijzing naar de nieuwe website. Zij krijgen dan de keuze om naar de nieuwe website te switchen. In 2 weken tijd krijgen steeds meer woningzoekenden de banner te zien.

Kijk hier wat je van de nieuwe website Mijn DĀK kan verwachten? Lees dan hier verder

Bekijk hier het filmpje over Mijn DĀK https://www.youtube.com/watch?v=in6CQh2M15w