Ga naar de inhoud
2019 Zuidplas Moordrecht | De Rank

Nieuwbouw

Appartementen

19 appartementen met gemeenschappelijke ruimten ten behoeve van een kleinschalige woonvoorziening ontwikkeld voor jongeren met zorg.

 

Projectinformatie

De gemeente Zuidplas heeft op 13 juli 2015 met de Stichting Ouderinitiatief De Zuidplas, Woonpartners Midden-Holland en Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. een intentieovereenkomst gesloten voor de huisvesting van jongeren met zorg.

Op de oude locatie van het schoolgebouw de Rank is de nieuwbouw van 15 appartementen voor particuliere verkoop en 19 appartementen met bijbehorende voorzieningen voor het Ouderinitiatief gerealiseerd.

 

Woninginformatie

Er zijn 19 appartementen verhuurd zijn aan Stichting Ouderinitiatief De Zuidplas. De woningen zijn ruim van opzet en hebben een oppervlakte van 50 m². Ze beschikken over een woonkamer met keuken, badkamer en een afzonderlijke slaapkamer. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke ruimte, een kantoor en een kamer voor de slaapwacht van de zorgverlener. Verder is er een dakterras en een tuin.

 

Planning

In juli 2018 is de start van de bouw gevierd met het feestelijk slaan van de eerste paal. In augustus 2019 is het gebouw opgeleverd en sinds september hebben de jongeren hun nieuwe huisvesting betrokken.

 

Start bouw: Zomer 2018

Oplevering: Augustus 2019

Details

Aantal woningen 34
Prijs € 660
Oppervlakte 95m²
Status Verhuurd