Ga naar de inhoud
2019 Gouda Middenwillens fase III

Nieuwbouw

Appartementen

Woonpartners Midden-Holland heeft in de wijk Middenwillens 24 tweekamer appartementen gerealiseerd, welke halverwege 2019 in verhuur zijn genomen.

 

Projectinformatie

Middenwillens is een groene, waterrijke wijk aan de rand van Gouda met in de directe omgeving veel natuur als het Goudse Hout, het Steinse Groen en de Reeuwijkse Plassen. De wijk Middenwillens karakteriseert zich door de jaren dertig uitstraling van de vorige eeuw.

Het complex is gelegen aan de rand van de wijk Goverwelle met het station en winkelcentrum Goverwelle op loopafstand. De binnenstad van Gouda is middels openbaar vervoer bereikbaar en ligt op ca. 10/15 fietsminuten afstand.

Het ontwerp van het gebouw is gemaakt door Venster Architecten. De 24 appartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen. De benedenwoningen beschikken over een eigen terras, die voorzien is van een haag. De gezamenlijke binnentuin van 530 m² is een afgesloten tuin t.b.v. alle huurders.

 

Woninginformatie

De appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van 46 m² en 49 m². De woning beschikt over één slaapkamer, een woonkamer met open keuken die voorzien is van een aansluitpunt voor elektrisch koken en een motorloze afzuigkap, badkamer met een hangend toilet en een inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine/-droger.

Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming, PKVW gecertificeerd hang- en sluitwerk en hebben een eigen berging in de gemeenschappelijke binnentuin. De verwarming en warm tapwater wordt verzorgd door een gasgestookte cv-ketel. Op het dak zijn 30 zonnepanelen aangebracht, waarvan 24 zonnepanelen voor de woningen (1 per woning) en 6 zonnepanelen voor de algemene verlichting bedoeld zijn. 

 

Planning:

De bouw is in het derde kwartaal van 2018 gestart en de woningen zijn medio juli 2019 opgeleverd.

Details

Aantal woningen 24
Prijs € 510
Status Verhuurd