Ga naar de inhoud
Post

Bij Woonpartners kunt u uw post digitaal of op papier ontvangen. Digitale post is goed voor het milieu, kostenbesparend en wel zo makkelijk voor u! Als u ervoor kiest om uw post digitaal te ontvangen, krijgt u die in uw mailbox. Post op papier ontvangt u in de brievenbus. U kunt via de post die u van ons ontvangt uw voorkeur altijd weer wijzigen.

Vul hieronder de PTX-code in die op uw brief staat:

 

Dan kunt u:

 • Poststuk digitaal bekijken
 • Ontvangstvoorkeur wijzigen
 • Uw e-mailadres invoeren of wijzigen
 • Poststuk en eventuele bijlagen downloaden
 • Direct uw huur betalen via iDEAL

 

Hoe herkent u een mail van Woonpartners?

De mail die u ontvangt als u post van Woonpartners krijgt heeft altijd 'Nieuwe post van Woonpartners Midden-Holland' als onderwerp. De afzender is altijd mailadres info@woonpartners-mh.nl. In onderstaande voorbeeld ziet u hoe deze mails er uitzien.

Voorbeeld e-mail

 

Hoe herkent u een brief van Woonpartners?

De envelop en het voorblad hebben altijd dezelfde kenmerken. Bekijk onderstaande voorbeelden:

Voorbeeld voorblad
Voorbeeld envelop

 

Let op! Het is mogelijk dat u nog post op papier ontvangt ondanks dat u een voorkeur voor digitaal aan ons doorgaf. Uw voorkeur wordt zo snel mogelijk verwerkt, dit kan enkele dagen duren. We sturen zoveel mogelijk post via uw voorkeurskanaal. Brieven waarbij een antwoordenvelop wordt meegezonden en aangetekende post kunnen wij niet digitaal versturen. Deze post zult u altijd op papier ontvangen.

 

Veelgestelde vragen

Voor het betalen van uw huur heeft u de volgende mogelijkheden:

 • Automatische incasso
 • Via iDEAL betaalverzoek dat met de post wordt verzonden. Bij ontvangst van digitale post voor het betalen van uw huur of afrekening servicekosten, kunt u gelijk via iDEAL betalen door op de link in de mail te klikken. Bij post op papier moet u voor iDEAL eerst de PTX-code invoeren die op de voorpagina van uw brief staat. 
 • Via iDEAL in 'Mijn Woonpartners'
 • Periodieke overschrijving (let op: u moet zelf het bedrag aanpassen als uw huur verandert)
 • Handmatige overschrijving

U kunt op twee manieren uw voorkeur wijzigen:

 • Als u post ontvangt van Woonpartners, kunt u op onze website Woonpartners-mh.nl/post de PTX-code invullen die op het voorblad van uw brief staat. U komt dan in de digitale omgeving van uw post en hier kunt u uw voorkeur wijzigen. 
 • Bij digitale post klikt u op de knop in uw mail. Hierna kunt u uw voorkeur wijzigen

De meeste brieven zult u dan inderdaad per mail ontvangen. Het is echter nog wel mogelijk dat u een brief op papier ontvangt omdat het verwerken van de wijziging van uw voorkeur enkele dagen kan duren. Brieven waarbij een antwoordenvelop meegezonden wordt en aangetekende post kunnen wij helaas niet digitaal versturen.

Postex is het bedrijf dat de post voor ons verstuurt. Als u uw post in Postex bekijkt, komt u in uw eigen digitale postomgeving van Woonpartners. Deze omgeving is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijf Postex.