Ga naar de inhoud
Teamleider Verhuur

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Ben jij iemand die geen uitdaging uit de weg gaat, een team kan ontwikkelen en de dienstverlening voor onze (toekomstige) huurders nog beter kan maken? Dan zoeken wij jou. Voor onze organisatie zoeken wij een Teamleider Verhuur voor de afdeling Wonen. De afdeling Wonen heeft naast het team Verhuur ook het team KCC en het team Wijkaanpak.

Wij zoeken een coach, een motivator en een gedreven leider met een duidelijke visie. In jouw leidinggevende rol stuur jij het team Verhuur aan, ontwikkel en borg je de kwaliteit op de afdeling. Je stelt verbeterplannen op voor de werkprocessen en -procedures, je zorgt voor de juiste voorlichting en advisering aan (toekomstige) huurders en jij levert vanuit eigen werkveld input voor de totale bedrijfsvoering. Samen met jouw team zorg jij voor een optimaal resultaat en je levert een bijdrage aan onze maatschappelijke opdracht: de zekerheid van goed en betaalbaar wonen.

Wat is jouw aanpak? Hoe vind jij de balans tussen het coachen van een team, het realiseren van de doelstellingen voor jouw team en de afdeling Wonen als geheel en het leveren van een positieve bijdrage in onze beleidsontwikkeling? Vertel ons jouw verhaal.

  

Wat ga je doen?

In onze organisatie zijn teamleiders de spil tussen strategie en uitvoering en het realiseren van een krachtig leerklimaat, zodat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen. Met jouw kennis en ervaring weet jij als geen ander deze spilfunctie succesvol uit te voeren. Je stimuleert eigenaarschap en een probleemoplossende werkhouding bij de collega’s in jouw team. In jouw team werken medewerkers verhuur en verhuismakelaars.

 • Binnen onze organisatie werken we samen en dat betekent dat je als leidinggevende in staat bent jouw team te coachen, faciliteren en naar een hoger niveau te tillen; Je motiveert, je stimuleert, je verbindt, je adviseert, maar je bent ook uitvoerend aan het werk;
 • Je signaleert en initieert proactief kansen en mogelijkheden om processen en systemen te verbeteren en neemt initiatief in de uitwerking en implementatie van deze verbeteringen;
 • Je maakt een pragmatische vertaling van de lange termijnstrategie van onze organisatie naar een middellange termijnvisie voor jouw team, werkt plannen uit en verzorgt en begeleidt de implementatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste voorlichting en advisering aan (toekomstige) huurders;
 • Je bent een klankbord voor het MT; je levert een bijdrage aan de managementrapportages, jaarverslaglegging, jaarplan en andere managementinformatie voor de onderdelen binnen het eigen werkveld;
 • Je coördineert en neemt deel aan projectactiviteiten binnen het eigen werkveld en daarnaast onderhoud jij contact met extern betrokkenen, zoals gemeenten, overheden enz.;
 • Je bent op de hoogte van de laatste (markt)ontwikkelingen, vertaalt deze naar kansen voor onze organisatie en je kent de gevolgen van deze ontwikkelingen voor het beleid en de (werk)processen.

 

Wie ben jij?

Wij zoeken een ervaren coach, motivator en iemand die een actieve bijdrage levert aan onze beleidsdoelstellingen. Je bent oplossingsgericht, staat voor kwaliteit en je behoudt ook in hectische situaties het overzicht. Je straalt van nature senioriteit uit, je bent een geboren leidinggevende, gericht op het coachen en ontwikkelen van je team. Bovendien zie jij het als een uitdaging om mensen te laten groeien en de (werk)processen te verbeteren. Jij bent een échte strateeg en tacticus, jij brengt structuur aan en stippelt de juiste toekomstvisie uit. 

Om succesvol in deze functie te zijn, vragen wij minimaal hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van volkshuisvesting, woonruimteverdeling, vastgoed onderhoud en met relevante wet- en regelgeving. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.

 

Wat bieden wij jou?

 • Bij 36 uur een bruto maandsalaris tussen de € 3.969 - € 5.361;

 • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;

 • Goede pensioenregeling;

 • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;

 • Aandacht voor jouw vitaliteit;

 • Goede reiskostenvergoeding;

 • Telefoon en laptop;

 • Een actieve personeelsvereniging.

   

Over Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland is een middelgrote woningcorporatie met woningbezit in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. De organisatie is volop in ontwikkeling! We hebben in 2022 een nieuw ondernemingsplan vastgesteld. Transparantie, eigenaarschap en probleemoplossend vermogen vinden we belangrijk. Ons inrichtingsplan is afgerond, we werken nu vanuit drie afdelingen (wonen, vastgoed en bedrijfsvoering). In de komende periode ontwikkelen wij ons verder als moderne, lerende organisatie waarin we vanuit vertrouwen samenwerken voor onze klanten.

Klik hier voor een kort filmpje over het nieuwe ondernemingsplan van Woonpartners Midden-Holland.
 

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Neem contact op met Lisanne Hillen of Luca Romano, bel naar  088-555 09 32 of mail naar vacature@woonpartners-mh.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.