Ga naar de inhoud
Procesleider RGS

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Projecten in goede banen leiden, processen verbeteren, collega’s enthousiasmeren en mensen verbinden. Dat is helemaal jouw ding. Jij komt het beste tot uiting als je veel diversiteit en verantwoordelijkheid krijgt binnen jouw functie. Verder ken jij - letterlijk en figuurlijk - het hele reilen en zeilen van woningrenovaties, -onderhoud en duurzaamheid en heb je in die wereld al de nodige ervaring opgedaan. Wij zoeken vanwege interne groei een proces- en projectleider voor de onderhouds- en verduurzamingsprojecten. Pak jij de regie? Zorg jij er samen met je directe collega’s en ketenpartners voor dat onze ambitieuze onderhoudsplannen gerealiseerd worden? Dan is dit dé vacature voor jou!

 
Wat ga je doen?

Binnen no-time ga jij je onmisbaar maken binnen onze organisatie. Jij wordt namelijk verantwoordelijk voor het totale onderhouds- en verduurzamingsproces van onze woningvoorraad. Wij streven naar een toekomst met betaalbare en duurzame woningen voor onze huurders. Samen met je directe collega’s van de afdeling Vastgoed ga jij hiervoor zorgen. Een belangrijke taak dus. Dag in dag uit zet jij je in om het jaarplan onderhoud en woningverbetering te realiseren. Jij zorgt samen met de afdeling en andere collega’s dat de projecten van begin tot eind vlekkeloos verlopen. Jij weet precies wat nodig is om tot een goed resultaat te komen. Je zorgt voor een effectieve en efficiënte samenwerking, je creëert draagvlak binnen de verschillende projectteams en uiteraard werk je succesvol samen met de ketenpartners. Tot slot denk jij mee over het verbeteren en vernieuwen van de werkprocessen en- procedures. Kortom; enerzijds krijg je een belangrijke uitdaging om de kwaliteit te waarborgen van het woningaanbod en tegelijkertijd ben jij medeverantwoordelijk voor het beleid voor de toekomst.

 

Wie ben jij?

Begeleiden, motiveren, verbinden en projecten in goede banen leiden. Deze vier kenmerken zijn jou op het lijf geschreven. Wij zoeken een daadkrachtig, initiatiefrijk, analytisch en communicatief sterk persoon. Je bent in staat om projecten vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en komt met gerichte en slimme inzichten en oplossingen. Je houdt ervan om tot op detailniveau na te denken over mogelijke oplossingen en weet jouw enthousiasme over te brengen op de betrokkenen. Je bent een fijne gesprekspartner en je durft jouw visie te etaleren binnen onze organisatie. Heb jij controle over jouw werkzaamheden, kun jij efficiënt plannen en ben jij in staat om snel te schakelen tussen de verschillende projecten? Dan zoeken wij jou. Voor deze functie vragen wij minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een bouwkundige achtergrond. Verder heb jij kennis van de woningbouw en enige jaren ervaring met het sturen van bouwkundige- en onderhoudsprocessen. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan hebben wij een mooi voorstel.

 

Wat bieden wij jou?

 • Het betreft een fulltime functie voor 36 uur in de week;
 • Je start met een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;
 • Een uitstekend salaris tussen de €4.367 tot €5.903, conform schaal K CAO woondiensten;
 • Goede pensioenregeling;
 • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget van 900,-. Als de opleiding functie gerelateerd is wordt deze kosteloos vergoed;
 • Flexibiliteit door hybride werken
 • Werk waarmee je echt verschil kan maken voor de maatschappij;
 • Aandacht voor jouw vitaliteit;
 • Prima reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding;
 • Telefoon en laptop;
 • Een actieve personeelsvereniging.
 • Een zeer breed takenpakket en de kans om mee te denken aan een professionele afdeling en organisatie;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid, en ontwikkeling;
 • En zeker niet onbelangrijk: een prettige werksfeer met betrokken collega’s.  

 

Over Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland is een middelgrote woningcorporatie met woningbezit in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. De organisatie is volop in ontwikkeling! We hebben in 2022 een nieuw ondernemingsplan vastgesteld. Transparantie, eigenaarschap en probleemoplossend vermogen vinden we belangrijk. Ons inrichtingsplan is afgerond, we werken nu vanuit drie afdelingen (wonen, vastgoed en bedrijfsvoering). In de komende periode ontwikkelen wij ons verder als moderne, lerende organisatie waarin we vanuit vertrouwen samenwerken voor onze klanten.

Klik hier voor een kort filmpje over het nieuwe ondernemingsplan van Woonpartners Midden-Holland.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Neem contact op met Lisanne Hillen of  Luca Romano, bel naar  088-555 09 32 of mail naar vacature@woonpartners-mh.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.