Ga naar de inhoud
Office Manager

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Op zoek naar een uitvoerende, administratieve en signalerende rol? Ben jij graag hét uithangbord van onze organisatie en gaan bij jou administratieve, secretariële en ondersteunende werkzaamheden hand in hand? Pak deze kans! Voor onze organisatie zoeken wij een Officemanager voor de afdeling Bedrijfsvoering.

In de rol van Officemanager ben jij een échte allrounder. Wat je precies te wachten staat? Als Officemanager ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor de administratieve, organisatorische en secretariële ondersteuning van de HRHM, de directie en het management. Als eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor de HRHM, de directie en het management behoud je het overzicht en zorg jij voor de benodigde ondersteuning. Je bewaakt en onderhoudt de agenda's, zorgt voor de voorbereiding en een goed verloop van vergaderingen en afspraken en je verwerkt tijdig informatie in de digitale systemen (waaronder website, intranet en (bedrijfs-)software). Ook speel je een belangrijke rol in de optimalisatie van processen. Jij staat tenslotte centraal in de organisatie. Je hebt een signalerende taak als het gaat om efficiëntie richting de toekomst.

Wat jou uniek maakt in deze functie is dat jij niet alleen administratieve, organisatorische en secretariële ondersteuning biedt, maar vooral een sparringpartner en rechterhand bent. Jij maakt het verschil, elke werkdag weer. Ben jij een veelzijdig organisatietalent en vind jij het fijn om anderen te helpen? Gun jezelf deze kans.

 

Wat ga je doen?

 • Je beheert de agenda’s van de HRHM, de directie en het management;
 • Jij realiseert de administratieve, secretariële en organisatorische werkzaamheden voor de HRHM, directie en management;
 • Je draagt zorg voor de organisatie van vergaderingen en afspraken, (managementteam (MT) en huurdersorganisatie) vanaf de voorbereiding, uitwerking tot en met de opvolging;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van verbeterplannen met betrekking tot jouw werkveld en het beleid inzake officemanagement;
 • Je zorgt voor het periodiek aanleveren van managementinformatie met betrekking tot jouw werkveld;
 • Je verwerkt juist en tijdig informatie in de digitale systemen (waaronder website, intranet en (bedrijfs-)software), voor de onderdelen en systemen binnen het eigen werkveld.

 

Wie ben jij?

Pragmatisch, gedreven, assertief, collegiaal, betrokken en oplossingsgericht. Zijn dit de sleutelwoorden die jou als persoon omschrijven? Dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je weet met iedereen (zowel intern als extern) op de juiste manier te communiceren en schakelen. Je kunt planmatig werken, je behoudt het overzicht en jij weet van aanpakken. Bovendien ben jij een uitblinker in multitasking en je weet goed om te gaan met de hectiek van alle dag. Zijn er problemen? Jij draait je hand er niet voor om. Je zorgt dat alles netjes wordt geregeld en overtreft hiermee de verwachting van iedere collega. In jouw rol werk je veelal zelfstandig, maar je bent geen individualist. Je bent een echte teamspeler en zoekt graag de samenwerking op. Om succesvol te zijn in deze rol vragen wij minimaal mbo- werk- & denkniveau en minimaal 32 uur per week beschikbaarheid. Ervaring? Graag. We zoeken iemand die voldoende kennis heeft van volkshuisvesting, weet hoe de processen binnen een organisatie lopen en ruime ervaring heeft op het gebied van secretariële werkzaamheden.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een ondersteunende en organisatorische functie, waarin jij veel vrijheid krijgt om deze verder vorm te geven;
 • Bij 36 uur een bruto maandsalaris tussen de €3.407,- en €4.196, - (salarisschaal H, cao Woondiensten);
 • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;   
 • Goede pensioenregeling; 
 • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget; 
 • Aandacht voor jouw vitaliteit; 
 • Goede reiskostenvergoeding; 
 • Telefoon en laptop;
 • Een actieve personeelsvereniging.

 

Over Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland is een middelgrote woningcorporatie met woningbezit in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. De organisatie is volop in ontwikkeling! We hebben in 2022 een nieuw ondernemingsplan vastgesteld. Transparantie, eigenaarschap en probleemoplossend vermogen vinden we belangrijk. Ons inrichtingsplan is afgerond, we werken nu vanuit drie afdelingen (wonen, vastgoed en bedrijfsvoering). In de komende periode ontwikkelen wij ons verder als moderne, lerende organisatie waarin we vanuit vertrouwen samenwerken voor onze klanten.

Klik hier voor een kort filmpje over het nieuwe ondernemingsplan van Woonpartners Midden-Holland.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Neem contact op met Luca Romano of Lisanne Hillen, bel naar  088-555 09 32 of mail naar vacature@woonpartners-mh.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.