Ga naar de inhoud
Business Analist

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Voor onze organisatie zoeken wij een vastberaden en gedreven Business analist. In jouw rol ga jij data analyseren, interpreteren en op basis daarvan een eigen visie ontwikkelen die wij als organisatie kunnen toepassen op onze businessvraagstukken. Je kunt dus gerust zeggen dat jij een belangrijke rol krijgt binnen onze organisatie. Jij bent hét aanspreekpunt voor alles wat betrekking heeft op datamanagement. Met jouw kennis en inzichten krijg jij een belangrijke rol in de groei van onze business en sterker nog - van de hele organisatie. Denk jij anders dan anderen? En wil jij direct impact maken met het formuleren van verbetervoorstellen voor onze procesinrichting? Dan zijn wij benieuwd naar jouw aanpak.

 

Wat ga je doen?

Als Business Analist ga jij écht het verschil maken binnen onze organisatie. Jij bent de brug tussen de aanwezige data naar het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de totale bedrijfsvoering. Jij voorziet en onderkent als geen ander de behoeftes van de organisatie. Met jouw kennis en inzichten en vanuit eigen initiatief en vertrouwen kom jij met gegronde analyses en scherpe oplossingen. Jij zorgt voor zichtbare verandering binnen onze organisatie. Je analyseert en brengt in kaart hoe bedrijfsprocessen efficiënter en slimmer ingericht kunnen worden. Daarnaast ondersteun je bij het implementeren van de verbetervoorstellen. Jij bent de oren en ogen van de organisatie en jij gaat voorop in de strijd om kansen en mogelijkheden te verzilveren.

 

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen analist. Jij hebt een goed beeld van wat er buiten de organisatie speelt. Jij vertrouwt liever niet op jouw onderbuik. Jij vaart enkel op keiharde data en weet de materie heel snel eigen te maken. Je bent in staat om verbetertrajecten vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en komt met gerichte en slimme oplossingen. Je bent een ware ambassadeur van data gedreven werken en weet jouw enthousiasme over te brengen op andere afdelingen en jouw directe collega’s. Je bent een fijne sparringpartner, je staat sterk in je schoenen en durft jouw visie te etaleren binnen de organisatie. Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij hbo werk- en denkniveau. Ben jij minimaal 32 uur in de week beschikbaar? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.969, - en € 5.361, - op basis van 36 uur (schaal J uit de CAO Woondiensten)
  • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;
  • Flexibiliteit door hybride werken;
  • Goede pensioenregeling;
  • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;
  • Aandacht voor jouw vitaliteit;
  • Prima reiskostenvergoeding;
  • Thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding;
  • Telefoon en laptop;
  • Een actieve personeelsvereniging.  

 

Over Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland is een middelgrote woningcorporatie met woningbezit in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. De organisatie is volop in ontwikkeling! We hebben in 2022 een nieuw ondernemingsplan vastgesteld. Transparantie, eigenaarschap en probleemoplossend vermogen vinden we belangrijk. Ons inrichtingsplan is afgerond, we werken nu vanuit drie afdelingen (wonen, vastgoed en bedrijfsvoering). In de komende periode ontwikkelen wij ons verder als moderne, lerende organisatie waarin we vanuit vertrouwen samenwerken voor onze klanten.

Klik hier voor een kort filmpje over het nieuwe ondernemingsplan van Woonpartners Midden-Holland.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Neem contact op met Luca Romano of Lisanne Hillen, bel naar  088-555 09 32 of mail naar vacature@woonpartners-mh.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.