Terug naar het nieuwsoverzicht

Digitale bewonersbijeenkomst Huis van Hoop

21 mei 2020

Woonpartners Midden-Holland en De Hoop GGZ uit Dordrecht hebben de gemeente Zuidplas gevraagd een besluit te nemen om in de gemeente Zuidplas een voorziening voor ‘Beschut Wonen’ te vestigen. De 10 woningen worden door de corporatie beschikbaar gesteld in het nieuwbouwproject Esse Zoom. Dit project heet Huis van Hoop. Het college van Zuidplas heeft ingestemd met de komst van dertien voor Beschut Wonen in de nieuwbouwwijk Esse Zoom Laag in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het initiatief hiertoe is genomen door Stichting De Hoop ggz en Woonpartners Midden-Holland. Dit project heet Huis van Hoop. Naar verwachting start de bewoning van de Huizen van Hoop aan het einde van de zomer.

 

Het volledige persbericht is hier te lezen.

 

Woonpartners MH en De Hoop GGZ zullen via digitale weg zoveel mogelijk vragen beantwoorden die nog bij omwonenden spelen. Vragen richting gemeente coördineren we ook. De gemeente heeft op 13 mei samen met Woonpartners Midden-Holland en Stichting De Hoop GGZ een digitale bewonersbijeenkomst georganiseerd om ook alle omwonenden en andere geïnteresseerden bij te praten en waarbij we ook alle vragen gaan beantwoorden. 

 

Aanvullende vragen kunt u via het contactformulier op de website van Woonpartners verzenden naar info@woonpartners-mh.nl.

Dagelijks worden deze vragen aangevuld met aanvullende informatie.