Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoogste Punt Stationspark Park Triangel

18 oktober 2019

60 bouwvakkers hadden een friet-lunch op donderdag 17 oktober jl. Dat was ter gelegenheid van de viering van het hoogste punt van het project Stationspark in Park Triangel. Van Wijnen bouwt de appartementen aan het spoor en op een paar minuten loopafstand van het station Waddinxveen Triangel.

De bouw van 54 sociale jongerenappartementen verdeeld over twee gebouwen verloopt vlot. Naar verwachting is de oplevering gepland in het eerste kwartaal van 2020.

De 2-kamer appartementen zijn bedoeld voor 1- en 2-persoonshuishoudens. De appartementen op de begane grond (52m²) hebben een tuin en externe berging. De appartementen op de verdieping (48m²) hebben een balkon op het westen. De gevels hebben een typische steenstructuur die het gebouw een industrieel uiterlijk geeft.

 

De verhuur van de appartementen start medio november 2019 via WoningNet. Meer informatie over huurprijzen en plattegronden, voorwaarden inschrijving verschijnt binnenkort op de website.

Geïnteresseerden die zich vooraf hebben aangemeld als belangstellende krijgen persoonlijk een bericht wanneer de inschrijving start.

In het fotoalbum staat een fotoserie van de bouw op dit moment.