Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoogste punt Middenwillens

01 maart 2019

Donderdag 28 februari is het hoogste punt van het nieuwbouwproject ‘Middenwillens’ bereikt. Woonpartners heeft de bouwlieden getrakteerd op een heerlijke lunch om stil te staan bij dit hoogtepunt.

Starterswoningen

Het nieuwbouwproject bestaat uit 24 starterswoningen. De 2-kamer appartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen. Het complex is daarnaast voorzien van een grote gezamenlijke binnentuin en individuele bergingen.  

 

Middenwillens

Middenwillens is een groene, waterrijke wijk aan de rand van Gouda. In de directe omgeving is veel natuur te vinden, zoal het Goudse Hout, het Steinse Groen en de Reeuwijkse Plassen. De wijk ligt op loopafstand van station Goverwelle. Woonpartners geeft hiermee inhoud aan het realiseren van kleine huurwoningen voor starters nabij knooppunten van openbaar vervoer.
 

Start verhuur

Naar verwachting gaan de woningen in maart of april in de verhuur via Woningnet. Woningzoekenden kunnen nu alvast hun account aanmaken of bijwerken. Volgens de planning worden de woningen in de zomer van 2019 opgeleverd.

 

Interesse?

Heeft u interesse in dit project en wilt u op de hoogte blijven van de start verhuur? Bekijk dan de projectpagina en laat uw gegevens achter op het digitale interesseformulier.

Een impressie van de bijeenkomst van het hoogste punt kunt u bekijken in het fotoalbum.