Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoogste punt beneden-bovenwoningen

17 oktober 2018

Op een prachtige, zonnige herfstdag werd dinsdag 16 oktober 2018 het hoogste punt van de beneden-bovenwoningen (bebo’s) in Zevenhuizen Zuid bereikt. Dit is precies 15 weken na het slaan van de eerste paal afgelopen zomer. Woonpartners heeft samen met aannemer Van Wijnen Stolwijk en de werklieden op de bouw stilgestaan bij dit hoogtepunt.

Snel bouwproces

Het snelle bouwen is mogelijk door een goede voorbereiding en werkorganisatie van de aannemer. Die slaagt er in om, ondanks de capaciteitsproblemen bij toeleveranciers en onderaannemers, de bouw ordelijk en in een vlot tempo te laten verlopen. De contouren van de overige vier blokken bebo’s zijn ook al duidelijk en de bouw ligt dan op schema. De bebo’s komen, naar verwachting, in eerste kwartaal van 2019 beschikbaar.

 

Project beneden-bovenwoningen Koningskwartier

De 60 bebo’s worden gerealiseerd in de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen Zuid. Meer informatie kunt u op de projectpagina teruglezen.

 

Start verhuur

In november 2018 gaat de verhuur van start. De benedenwoningen zijn bestemd voor 65+’ers met een 1 tot 2 persoonshuishouden. De toewijzing van de bovenwoningen wordt verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën om gelijke slaagkansen te bevorderen.
Heeft u interesse in dit project? Vul dan het interesseformulier in. Zodra wij starten met de verhuur, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.