Terug naar het nieuwsoverzicht

Dag van het Huren 2018

08 oktober 2018

Zaterdag 13 oktober staat in teken van de Dag van het Huren. Medewerkers van Woonpartners zijn dan op drie locaties van 13.00 tot 16.00 uur actief om u te informeren.

Start verhuur 19 eengezinswoningen

Op het bouwterrein van De Jonge Veenen in Moerkapelle wordt informatie gegeven over de verhuur van 19 eengezinswoningen. Met deze preview kunnen potentiele huurders een kijkje nemen in de woningen, de plattegronden bekijken en een toelichting krijgen op de verhuurprijzen en -voorwaarden. Vanaf maandag 15 oktober kunnen gegadigden zich inschrijven op woningNet.

De woningen zijn geschikt voor kandidaten met een huishouden van 3 tot en met 5 personen. Aan het bezoek van de bouwplaats kunnen geen rechten ontleend worden om in aanmerking te komen voor een woning. U bent van harte welkom tussen 13:00 uur en 16:00 uur aan de Koningsspil 3 en 5!

 

Comfortabel wonen voor 55+'ers

Alle 55+'ers die zich willen oriënteren op een gelijksvloerse woning, kunnen een kijkje nemen in de Zuidrandflat en/of De Leckenborch in Gouda. Iedereen krijgt een rondleiding, kan gesprek voeren met bewoners, heeft gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van Woonpartners of aan de leden van de activiteitencommissie.

Wij zetten alvast een kopje koffie of thee voor u klaar!