Terug naar het nieuwsoverzicht

Inloopavond locatie Tweemaster (Nieuwerkerk)

05 oktober 2018

De gemeente Zuidplas en woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland zijn blij dat zij afspraken hebben kunnen maken voor de bouw van circa 50 sociale huurwoningen op de vrijgekomen Tweemaster locatie. Woonpartners wil deze woningen levensloopbestendig en geschikt maken voor mensen met een zorgvraag. Binnen de gemeente is er veel behoefte aan dit soort woningen.

Alle belangstellenden zijn maandag 8 oktober 2018 tussen 19:30 en 21:00 uur van harte welkom in het Thorbecke College aan de Kamerlingh Onnestraat 4 in Nieuwerkerk a/d IJssel voor een inloopavond over deze herontwikkeling.

 

De architect heeft een gebouw ontworpen dat goed aansluit bij de omgeving. Er is ook onderzoek gedaan naar onder andere parkeren, bomen, energie en bezonning. Voordat we het schetsplan verder uitwerken willen we graag weten wat omwonenden of andere geïnteresseerden van de plannen vinden. Iedereen die belangstelling heeft voor het plan, is welkom. Tijdens de inloopavond zijn verschillende deskundigen aanwezig namens Woonpartners en namens de gemeente om uw vragen te beantwoorden. Ook willen wij graag uw suggesties horen, zodat wij daar het plan wellicht mee kunnen verbeteren. Wij hopen over enkele maanden opnieuw een inloopavond te organiseren waarop wij u de uitwerking van het schetsplan kunnen laten zien.