Terug naar het nieuwsoverzicht

Kijk- en meetdag Parkzoom (Waddinxveen)

08 december 2017

Donderdag 7 december was het voor de nieuwe huurders van het project ‘Parkzoom’ in Park Triangel in Waddinxveen zo ver. Ze konden een kijkje nemen in hun nieuwe woningen tijdens de kijk- en meetdag.

18 sociale eengezinswoningen

Ondanks het onstuimige en regenachtige weer waren de nieuwe huurders heel enthousiast om de sociale huurwoningen in het ‘echt’ te bekijken. Natuurlijk voorzien van een rolcentimeter en notitieblok om alle maten en specificaties op te schrijven.

Onder het genot van een warme kop koffie of thee met een lekkere koek maakten de huurders kennis met elkaar. In gesprek met de huurders bleek al snel dat ze uitkijken naar een nieuwe start met een prachtige woning. En leek het net of ze de buren al een tijd kenden.

Vanuit waren Woonpartners een aantal collega’s aanwezig om (technische) vragen te beantwoorden.

 

Verhuurd!

Er is veel belangstelling geweest voor het project. Maar liefst 250 woningzoekenden hebben zich via Woningnet voor de sociale huurwoningen ingeschreven. Tijdens de kijk- en meetdag is er een groepsbezichtiging geweest voor de laatst beschikbare woningen, die nu allemaal onder optie staan.

 

Sleuteloverdracht begin 2018

De meest gestelde vraag was: wanneer krijg ik de sleutel? Gelukkig kon Jeannette Holman (verhuurconsulent, Woonpartners Midden-Holland) daar gelijk een antwoord op geven. De nieuwe huurders krijgen een uitnodiging begin januari de sleutels van de woning. Goede start van 2018!

 

Toekomst Park Triangel - Parksingel

Park Triangel bestaat uit meerdere deelgebieden. Het volgende en daarmee vierde projectplan van Woonpartners in Park Triangel wordt ‘Parksingel’. Er worden 21 sociale huurwoningen gerealiseerd. Twee woonblokken met 15 eengezinswoningen, met op ieder eind 3 appartementen. De bouw is in het najaar van 2017 gestart. Naar verwachting start de verhuur van de woningen begin 2018. De oplevering zal na de zomer van 2018 plaatsvinden. Geïnteresseerden in het project van deelgebied ‘Parksingel’ kunnen meer informatie terugvinden op de projectpagina.

Belangstelling in het project Parksingel? Dan kunt u via deze pagina uw gegevens achterlaten en zullen wij u informeren als de woningen worden geadverteerd.

 

Sfeerimpressie kijk- en meetdag

De foto’s van de kijk- en meetdag kunt u in ons fotoalbum terugvinden.