Terug naar het nieuwsoverzicht

Plan uw gesprek met Woonpartners

01 december 2017

Woonpartners is 24/7 bereikbaar voor uw vragen via de website. Wilt u een persoonlijk advies, dan bent u tijdens openingstijden van harte welkom op ons kantoor in Gouda of Waddinxveen. 

Toch kan het voorkomen dat onze collega’s niet direct in de gelegenheid zijn om u op dat moment te helpen. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u daarom eerst contact met ons op te nemen. Wij maken dan een persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen. U kunt daarvoor bellen met ons algemeen nummer 0182 – 64 64 64 of stuur een e-mail naar info@woonpartners-mh.nl.

 

Voor de volgende zaken maken wij graag een afspraak op een van onze vestigingen

 

Bezoek zonder afspraak

Voor de volgende zaken kunt u zonder afspraak op beide vestigingen terecht:

  • Doorgeven reparatieverzoeken (mag ook telefonisch of via ons reparatieformulier)
  • Huurbetaling met pinpas
  • Sleutelbestelling
  • Melding overlast of leefbaarheid
  • Gebruik algemene computer (voor inschrijving op Woningnet)
  • Afstemmen van een persoonlijke afspraak

 

Telefonische bereikbaarheid

Onze telefonische bereikbaarheid blijft ongewijzigd. U kunt tijdens werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur contact met ons opnemen via 0182 – 64 64 64.

Heeft u een spoedeisende melding die nadrukkelijk niet tot de volgende werkdag kan wachten? Onze storingsdienst is buiten de openingstijden altijd bereikbaar via 0182 – 64 64 64.

 

Vragen en/of opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem telefonisch contact op via 0182 – 64 64 64 of stuur een e-mail naar info@woonpartners-mh.nl.