Terug naar het nieuwsoverzicht

Jubileum bewoners Bomenwijk (Waddinxveen)

11 juli 2017

Afgelopen week is een aantal bijzondere huurders in het zonnetje gezet. De heer en mevrouw Ooms wonen maar liefst zestig jaar in de Bomenwijk te Waddinxveen. In mei 1957 tekenden zij het huurcontract. In datzelfde jaar tekende ook mevrouw Hofman haar huurcontract. Er was nog een origineel document voor de waarborg van de woning à 25 gulden in het bezit van de huurder. Vanuit Woonpartners zijn de jubilarissen een mooie bos bloemen aangeboden.

Onder het genot van een kopje koffie met een stroopwafel vertelt de heer Ooms dat hij, naast dat hij 60 jaar huurder is, met Pinksteren jl. ook 60 jaar getrouwd was. ‘Wij hebben hier zestig jaar gewoond en altijd met plezier’ aldus de trouwe huurder. Woonconsulent Anne Vreeman bracht een bezoek aan mevrouw Hofman. Al jarenlang heeft mevrouw goed contact met de buurt. Samen met wijlen haar man hebben zij beiden in de loop der jaren menige lamp vervangen. Iedereen in de buurt zwaait naar mevrouw Hofman. Hoe is haar ervaring met Woonpartners? ‘Ik ben heel tevreden over Woonpartners, ik heb het gevoel dat jullie een hele betrokken verhuurder zijn’, vertelt mevrouw Hofman.

 

De bomenwijk is overigens een populaire wijk onder loyale huurders. Bij ons is bekend dat er dit jaar nog vier woningen zijn waarvan de huurders al 60 in dezelfde woning wonen. In september organiseren wij de ‘Dag van de trouwe huurder’. Kent u nog huurders die meer dan 40 jaar een woning van Woonpartners huren of bent u dit zelf? Dan kunt u zich bij ons aanmelden via 0182 – 64 64 64 of info@woonpartners-mh.nl. Wij zetten onze trouwe huurders graag in het zonnetje! 

 

Wij wensen de jubilarissen nog vele jaren woonplezier toe!

 

Foto’s van de jubilarissen ziet u hieronder.

de heer en mevrouw Ooms

De heer en mevrouw Ooms

Mevrouw Hofman

Mevrouw Hofman