Vacature manager Wonen (36 uur)

Woonpartners logo PMSkopie                                                          Thuis in wonen!

 

Woonpartners Midden-Holland is een woningcorporatie met ruim 8500 verhuureenheden actief in Alphen aan den Rijn, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. Met ongeveer 90 betrokken medewerkers zorgen we voor goed en betaalbaar wonen. Meer informatie over onze organisatie, missie en visie vind je op onze website.


Wij zoeken een verbindende manager Wonen (36 uur)


Woonpartners is in beweging! Wij maken de transitie naar een organisatie waar de digitale dienstverlening uitgebouwd wordt. Afdeling Wonen bestaat uit vijf teams, namelijk team Klantcontactcentrum, Verhuur, Wijkaanpak, Individuele zorg en Dagelijks Onderhoud. De kernwoorden zijn resultaat- en klantgericht handelen.


Wat hebben we jou te bieden?
Je geeft leiding aan de afdeling Wonen en bent lid van het MT. In deze uitdagende functie ga je samen met je teamleiders en medewerkers zorgen voor klantgerichtere service aan onze huurders en woningzoekenden. Onder jouw leiding wordt de digitale dienstverlening voortvarend verder uitgebouwd.  

  • Uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten
  • De functie is gewaardeerd in salarisschaal M
  • Ruim opleidingsbudget


Wat verwachten we van jou?
Je beschikt over ruime en aantoonbare meerjarige ervaring als manager in een servicegerichte organisatie. Je bent een inspirerend leidinggevende en kunt verbinding tot stand brengen in je afdeling, binnen de organisatie en met onze ketenpartners. Je weet resultaten te behalen en je schakelt moeiteloos tussen strategisch denken en tactisch handelen. Met jouw coachingsvaardigheden ben je in staat de medewerkers te inspireren. Je bevordert de samenwerking en eigen initiatieven van medewerkers. Je hebt een WO werk- en denkniveau.


Klik hier voor een uitgebreid functieprofiel en bijbehorend competentieprofiel.


Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met René Mascini, directeur-bestuurder, bereikbaar via telefoonnummer 0182-64 64 24. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Katja Oblak, adviseur HRM, bereikbaar via 0182-64 64 56.


Solliciteren
Is dit de functie waar je hart sneller van gaat kloppen? Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk op 28 oktober 2018 naar personeelszaken@woonpartners-mh.nl.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.