Over Woonpartners

Midden-Holland is een woningstichting die actief is in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Wij hanteren als motto 'Thuis in wonen'. Als woningcorporatie zijn wij immers medeverantwoordelijk voor het woonplezier van vele klanten.

Dit betekent dat wij ons voortdurend inzetten voor betaalbare en prettige woningen in aantrekkelijke en leefbare wijken. Onze organisatie streeft naar het leveren van hoge kwaliteit, zowel op het gebied van de dienstverlening en de werkorganisatie als het woningbezit en de leefomgeving.

Onze organisatie is een stichting zonder winstoogmerk en staat onder leiding van een directeur-bestuurder. Deze legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen.

RT @WWWestergouwe: HOTEL VOLGEBOEKT! Oeverzwaluwhotel een succes; helemaal vol en tijdens 3e leg een drukte van jewelste. Prachtige foto's? Westergouwe Gouda
Taart voor #Rehorst voor hoogste punt 18 sociale huurwoningen project #Parkzoom in #Triangel #Waddinxveen. Mooie mi? twitter.com/i/web/status/8?