Over Woonpartners

Woonpartners Midden-Holland is een woningstichting die actief is in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Wij hanteren als motto 'Thuis in wonen'. Als woningcorporatie zijn wij immers medeverantwoordelijk voor het woonplezier van vele klanten.

Dit betekent dat wij ons voortdurend inzetten voor betaalbare en prettige woningen in aantrekkelijke en leefbare wijken. Onze organisatie streeft naar het leveren van hoge kwaliteit, zowel op het gebied van de dienstverlening en de werkorganisatie als het woningbezit en de leefomgeving.

Onze organisatie is een stichting zonder winstoogmerk en staat onder leiding van een directeur-bestuurder. Deze legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen.

RT @Docufiller: Case: Huisstijlbewaking voor Woonpartners Midden-Holland Door met templates te werken besparen ze nu flink in de ontwerp-? Docufiller
RT @Docufiller: Interview: ?Docufiller aanbevelen? Dat doe ik al, het werkt echt fantastisch!? We spraken Christ?l Oosters, senior-adviseur? Docufiller