Over Woonpartners

Woonpartners Midden-Holland is een woningstichting die actief is in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Wij hanteren als motto 'Thuis in wonen'. Als woningcorporatie zijn wij immers medeverantwoordelijk voor het woonplezier van vele klanten.

Dit betekent dat wij ons voortdurend inzetten voor betaalbare en prettige woningen in aantrekkelijke en leefbare wijken. Onze organisatie streeft naar het leveren van hoge kwaliteit, zowel op het gebied van de dienstverlening en de werkorganisatie als het woningbezit en de leefomgeving.

Onze organisatie is een stichting zonder winstoogmerk en staat onder leiding van een directeur-bestuurder. Deze legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen.

RT @WijkagentWDN_ZP: maandag 9 okt houdt Buurtpreventie Waddinxveen 19:00 uur een grote actie.Burgemeester doet aftrap #WeekvandeVeiligheid Wijkagent Corina
Platform31 Ren? Mascini RT @Platform31: Interview @ReneMascini van @WoonpartnersMH: "Werken aan vitale woongemeenschappen is wel een kerntaak van een corporatie." Woonpartners MH