Over Woonpartners

Woonpartners Midden-Holland is een woningstichting die actief is in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Wij hanteren als motto 'Thuis in wonen'. Als woningcorporatie zijn wij immers medeverantwoordelijk voor het woonplezier van vele klanten.

Dit betekent dat wij ons voortdurend inzetten voor betaalbare en prettige woningen in aantrekkelijke en leefbare wijken. Onze organisatie streeft naar het leveren van hoge kwaliteit, zowel op het gebied van de dienstverlening en de werkorganisatie als het woningbezit en de leefomgeving.

Onze organisatie is een stichting zonder winstoogmerk en staat onder leiding van een directeur-bestuurder. Deze legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen.

Ellen van Helden Gezina Atzema Henry ten Zijthoff Ren? Mascini RT @EEvanHelden: Wethouders @AtzemaG en @ten_zijthoff ontsteken, samen met @ReneMascini @WoonpartnersMH en enkele toekomstige bewoners, de? Woonpartners MH
RT @erna_biebgouda: Vandaag, 18 december 2018 is het taalakkoord getekend door Ron de Haas van Moza?ek Wonen en Astrid De Rijk van Woonpart? Erna Staal