Ga naar de inhoud

Woonpartners nodigt huurders uit voor gezellige bijeenkomst bij de koffiekar


Op woensdag 22 maart tussen 10.00 uur en 15.00 uur organiseert Woonpartners een bijzondere bijeenkomst: Woonpartners komt naar u toe! Huurders in de buurt van de Prins Bernhardlaan en in de buurt van de Vondellaan en Tesselschadelaan zijn van harte uitgenodigd om langs te komen voor een kopje koffie en een praatje bij de koffiekar.


Wij vinden het belangrijk om zichtbaar te zijn in de wijk en om onze huurders beter te leren kennen. Tijdens deze bijeenkomst zijn collega’s van verschillende disciplines aanwezig om met huurders in gesprek te gaan en eventuele vragen te beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan een opzichter die meer kan vertellen over het onderhoud van het gebouw, of een woonconsulent die op de hoogte is van de sociale activiteiten in de buurt.


Tijdens deze bijeenkomst hebben wij niet alleen aandacht voor een gezellig samenzijn, maar voeren wij (kleine) reparaties direct uit. Onze eigen vakmannen en de vakmannen van onze samenwerkingspartner Coen Hagedoorn zijn namelijk ook aanwezig.


Werner Kool, net gestart als manager Wonen, is heel enthousiast over deze aanpak: "Wij willen graag dat onze huurders zich thuis voelen in hun woning en in de wijk. Daarom vinden wij het belangrijk om onze huurders beter te leren kennen en om te weten wat er leeft onder onze huurders. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening nog beter afstemmen op de behoeften van onze huurders."


Bewoners in de omgeving van de Prins Bernhardlaan zijn op woensdag 22 maart tussen 10.00 uur en 12.00 uur van harte uitgenodigd om langs te komen. Vanaf 12.30 uur tot 15.00 uur zijn huurders van de Vondellaan en Tesselschadelaan welkom. Maar we kijken er natuurlijk naar uit om nog meer huurders in de wijken en buurten te ontmoeten. We willen graag vaker op pad met onze koffiekar, dus wie weet tot binnenkort bij u in de buurt!