Ga naar de inhoud

Na 3 jaar kon het dan eindelijk weer: onze trouwe huurders in het zonnetje zetten!

De afgelopen jaren was het vanwege corona niet mogelijk om een grote bijeenkomst te organiseren. Gelukkig kon dat nu wel weer. Op vrijdag 17 maart stonden de deuren van het Floragebouw in Boskoop wijd open om onze trouwe huurders te ontvangen. Zij huren al 40, 50 en soms wel 55 of 60 jaar dezelfde woning van Woonpartners Midden-Holland of één van onze rechtsvoorgangers. Natuurlijk waren ook alle bewoners welkom die in de coronatijd hun 40-jarig woonjubileum vierden.

Met ruim 130 gasten uit alle gemeenten van ons werkgebied vierden we deze mijlpaal in de Rosariumzaal. Directeur-bestuurder Merlien Welzijn sprak over het belang van prettig wonen met fijne buren. “Zeker als we ouder worden, zijn goede buren fijn. Je kunt dan af en toe wat voor elkaar doen”.

De theatergroep Stantepé verzorgde een interactief programma waardoor de aanwezigen elkaar beter leerden kennen. Tussendoor zorgde Ton Koster voor gezelligheid met Hollandse meezingers en gouwe ouwen.

Daarnaast was volop ruimte voor een goed gesprek met buurtbewoners, medewerkers van Woonpartners en vertegenwoordigers van de huurdersbelangenvereniging HRHM onder het genot van een hapje en een drankje. Zowel huurders als medewerkers hadden samen plezier en kijken terug op een geslaagde middag.