Actuele dienstverlening

Onze medewerkers ondervinden nog steeds de gevolgen van het coronavirus. Onze dienstverlening passen we daar op aan en is tijdelijk anders dan u van ons gewend bent. 

 

Bezoek kantoor

Ons kantoor is voor bezoek voorlopig gesloten. Alleen voor dringende zaken, die niet telefonisch of per e-mail afgehandeld kunnen worden, zijn er medewerkers beschikbaar op kantoor. Vooraf een afspraak maken is noodzakelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

 

Digitaal

Wij vragen u zo veel mogelijk digitaal uw vragen te stellen. Dit kan via ons contactformulier. U kunt dit formulier op elk moment invullen, gewoon makkelijk vanuit huis. Wij behandelen uw verzoek zo snel mogelijk.

 

Telefonisch

Voor alle spoedgevallen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar via 0182 - 64 64 64. Maar we proberen de lijnen zo veel mogelijk vrij te houden voor spoed. Heeft u een melding, maar kan dit nog even wachten? Stel uw vraag dan digitaal via ons contactformulier.

Het is mogelijk dat niet-spoedeisende reparaties langer duren dan wat u van ons en van onze leveranciers gewend bent. Onze excuses hiervoor.