Warmtewet

Met ingang van 1 juli 2019 is de Warmtewet niet meer van toepassing. De overheid heeft dit besluit genomen en dit heeft invloed op de afspraken die u met ons heeft.

 

Overeenkomst warmte en/of warm water

Woonpartners Midden-Holland levert in een deel van haar woningen warmte en/of warm water via blokverwarming. Huurders tekenen naast de huurovereenkomst een overeenkomst warmtelevering met de bijbehorende leveringsvoorwaarden warmte. De huurders en gebruikers hebben dat met Woonpartners als leverancier overeengekomen. Dit wijzigt niet, de huurders blijven gewoon warmte en/of warm water ontvangen.

Op de volgende website vindt u meer informatie over de wet: http://www.consuwijzer.nl/energie/warmte/warmtewet

 

Wat verandert voor de huurder?

De leveringsovereenkomst op basis van de Warmtewet vervalt per 1 juli 2019. Vanaf deze datum gelden de afspraken op basis van de Huurovereenkomst en de Algemene huurvoorwaarden. Deze wijziging heeft geen invloed op de huidige huurovereenkomsten , de huurders hoeven dus niets opnieuw te ondertekenen.

 

Afrekening via servicekosten

De wijze van afrekenen van de kosten voor warmte en/of warm water blijft voor de huurders hetzelfde. De huurder betaalt door het jaar heen een voorschot. Het jaar daarop worden de kosten verrekend op basis van het verbruik.

 

Vragen

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft over deze wijziging. U kunt telefonisch of digitaal contact met ons opnemen.