Betaalmogelijkheden

Hoe kunt u betalen? Als huurder van Woonpartners heeft u verschillende mogelijkheden om uw huur te betalen.

Automatische incasso

U machtigt ons via een machtigingskaart om op de eerste werkdag van de maand de huur van uw rekening af te schrijven. Door een machtigingskaart in te vullen, laat u de automatische incasso ingaan. Zo heeft u geen omkijken naar uw betaling, loopt u geen huurachterstand op en komt de huur op tijd bij ons binnen. Als u van mening bent dat het geïncasseerde bedrag niet juist is, kunt u het bedrag achteraf via een opdracht aan uw bank terug laten storten.

Wilt u de automatische incasso volgende maand al in laten gaan? Zorgt u er dan voor dat uw machtiging voor de vijftiende van deze maand bij ons binnen is, anders wordt het een maand later.

Indien u gebruik wilt maken van automatische incasso download dan hier het sepa formulier 'sepa doorlopende machtigings formulier' en druk het af. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in.

Er is ook een mogelijkheid om de doorlopende machtiging weer in te trekken. Download hiervoor het formulier 'intrekken machtiging' en print het. Vul ook hier de gevraagde gegevens in.

De ingevulde formulieren kunt u sturen naar: Woonpartners Midden-Holland, Antwoordnummer 10211, 2740 WB Waddinxveen. Een postzegel plakken is niet nodig. U kunt het machtigingsformulier natuurlijk ook ophalen op één van onze vestigingen.

Acceptgiro

U ontvangt van ons elke maand een acceptgirokaart met daarop het bedrag van uw huur. Die ondertekent u en stuurt u op naar uw bank. Bang dat u het vergeet? Kies dan voor automatische incasso.

Periodieke overschrijving

Wanneer u geen automatische incasso wilt, maar wel het gemak van automatisch betalen, kunt u ook kiezen voor een periodieke overschrijving. Dat regelt u via uw eigen bankfiliaal of via internetbankieren. Let op! Het nadeel van een periodieke overschrijving is dat u bij elke verandering in het huurbedrag zelf de overschrijving moet aanpassen. Bij een automatische incasso passen wij het bedrag voor u aan.

Pinbetaling

U kunt de huur ook via de pinautomaat aan onze balie betalen. Contante betaling is niet mogelijk.