Melinda en Dion uit Moerkapelle

 

Ik ben Dion en woon samen met mijn vriendin Melinda. Wij huren voor het eerst een mooie eengezinswoning bij de corporatie in de gemeente Zuidplas. “Ik wil in mijn vrije tijd kunnen genieten van activiteiten zowel in mijn huis als sportieve activiteiten zoals hardlopen en fietsen in de groenrijke omgeving.

 

Een prettige (leef)omgeving waar ruimte en respect is voor elkaar. Wij willen wonen in een rustige omgeving met een landelijk karakter, waarbij voorzieningen als winkelcentra en supermarkten niet verder weg zijn dan 10 minuten met de auto. Het project De Jonge Veenen was hier bij uitstek geschikt voor. Onze vrije tijd brengen wij graag in of rondom ons huis door. Zelf kleine aanpassingen in huis kunnen doen zoals een keuken verbouwen, of lekker klussen in de tuin en met je gehele straat schuttingen bouwen… of puzzelen.

 

In de 27 jaar dat ik jong ben, heb ik al heel wat ondernomen. Zo ben ik eerst erg actief geweest als militair, maar ik ben volledig geswitched en wil op langer termijn mijn kennis en ervaring binnen de marketing strategisch kunnen inzetten in combinatie met een leidinggevende functie. De 24 jarige Melinda zou graag naast haar baan een eigen onderneming starten.