Bewonerscommissies

Wij tellen ruim 25 bewonerscommissies die actief zijn in de verschillende wijken of woningcomplexen.

Zij zijn uw spreekbuis als het gaat om de leefbaarheid of voorzieningen in en rondom de woning of buurt waarin u woonachtig bent. Via de onderstaande link leest u meer over de bewonerscommissie in uw wijk. 

Actueel nieuw n.a.v. coronacrisis

Bewonerscommissies met wie er een voorjaarsoverleg gepland stond voor 6 april hebben al bericht gekregen dat we dit tot nadere berichtgeving zouden uitstellen. Sindsdien zijn de beperkingen in het kader van bestrijding van het coronavirus aangescherpt. Daarom is besloten om alle voorjaarsoverleggen niet door te laten gaan in de vorm zoals u gewend bent. In plaats daarvan is het volgende aan de bewonerscommissies voorgesteld.

Voorjaarsoverleggen

De voorjaarsoverleggen gaan niet door. In plaats daarvan is gevraagd aan de BC’s om de vragen of punten via de email aan ons te laten weten. De woonconsulenten zullen binnen 14 dagen per email een reactie terug geven. Als beantwoording van een vraag langer nodig heeft, laten ze dat weten. In de reactie wordt tevens een terugkoppeling op eventueel nog openstaande punten uit het najaarsoverleg gegeven.

Dag van de betrokken en trouwe huurder

Dit evenement gaat niet door op de geplande datum van zaterdag 13 juni 2020. Wij hopen dat het later in het jaar alsnog doorgang kan vinden. Zodra er met zekerheid een nieuwe datum bekend is, zullen wij dit laten weten.

Wij hopen met deze werkwijze toch op een zo goed mogelijke manier invulling te kunnen geven aan ons gezamenlijk belang als verhuurder en bewonersvertegenwoordiging. Wij wensen iedereen sterkte in deze bijzondere tijd en hopen dat u allen gezond blijft.

 

 

Bewonerscommissies die zijn aangesloten bij de HRHM